Sivut

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Desucon 2014 sunnuntai+ ilmoitusasiaa

Terve! 

Desucon oli tosiaan jotain kolmisen viikkoa sitten, joten en lupaa mitään niin varsinaista raporttia. Unohdan todella helposti tapahtumia ja päivä oli sinäänsä niin yksitoikkoinen ettei siitä ole paljonkaan sanottavaa. Kiitos nyt vain niille jotka kävivät taidekujapöydälläni ja olivat seuranani! 

Olin siis periaatteessa koko päivän pöydän ääressä, ja ainoa hetki kun sieltä poistuin oli kun käväisin nopeasti kuvaussessiossa ja samalla myyntipöytäsalissa (mistä ei tälläkään kertaa tarttunut mitään käteen). 

Olisin halunnut olla ulkona pitempään ja kuvailla enemmän mutta oma tuuraajani ei ehtinyt olemaan pöydällä kuin juuri sen puolisen tuntia tuuraamassa. Kuvia tuli siis hyvin vähän ja niitä joista pidin edes jotenkin vielä vähemmän. En tässä siis todellakaan syytä kuvaajaa, joka oli aivan ihana (kiitos vieläkin kun suostuit tähän)! Omat poset olivat hieman hakusessa ja kiire päästä pöytään takaisin veivät aikalailla sitä keskittymiskykyä. Kuitenkin, vaivaiset kaksi ihan hienoa kuvaa sain viime viikolla käteeni valmiiksi muokattuina.

Hahmo on Irma Lair sarjakuvasta W.I.T.C.H..

Nämä kaksi kuvaa on siis kuvannut ja muokannut Iida Aalto.


"Wh-whaaat?! Se osaa hymyillä!?"


Irma oli pukuna hauska pitää päällä, vaikka tajusinkin liian myöhään hameen olevan hitusen löysä. Tulevaisuudessa hankin tähän kuitenkin peruukin. Vaikka hiukset olivatkin liian tummia ja piilareita ei ollut, se ei harmittanut kamalasti kun tämäkin oli sinäänsä nopea ja hauska puku tehdä. 
Tätä ei nyt kuitenkaan tule ihan heti uudestaan käytettyä ihan vain siitä syystä että siivet kärsivät automatkalla damagea. Niitä tulen korjailemaan joskus toiseen kuvaussessioon, jos sellainen tulee järjestettyä.

//

Ja seuraavaksi, ilmoitusasiaa!
Olen miettinyt tätä vähän, ja päättänyt että siirryn hiljalleen fb:n puolelle. En siis todellakaan unohda blogia, raportit, photoshootit, muuten vain pidemmät tekstit ja WIP-postaukset tulevat kuitenkin tänne. WIP-postauksia olen kuitenkin kirjoitellut ehkä eniten ja liikaakin, joten tästä eteenpän jokaisesta asusta tulee vain yksi ainut WIP-postaus. Facebookkiin laitan sitten sitä ajankohtaista tuskailua ja muuta sellaista. Syy tähän "siirtymiseen" johtuu siitä että blogipostauksen kirjoittaminen tuntuu jotenkin turhalta jos ei ole muuta kertomista kuin "tämän teen seuraavaksi" tai "ompelin paidan". Facebook soveltuu siis paljon paremmin omaan tapaani pysyä ajantasalla ja sinne saa hienosti järjestettyä kuva-albumeihin kaikki kuvat. Jos siis yhtään kiinnostaa niin klikkailkaapas itsenne tänne: AleKaiLin Cosplay

Blogi saattaa muutenkin olla hieman hiljainen sillä tapahtumiin en enää tältä kesältä osallistu monesta eri syystä, joten keskityn vain Traconin pukuihin. Jotka ovat nekin suhteellisen simppeleitä. Suunnitelmat Traconiin ovat muuttuneet radikaalisti siitä syystä ettei yksilökisaa järjestetä (eli Ravenillä ei ole kilpailuun osallistumista tänä vuonna). Näistä suunnitelmista kuitenkin lisää fb:n puolella ja myöhemmin vasta pukujen valmistuessa WIP-postauksen muodossa täällä blogissa!

\,,/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti