Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Desucon 2014 lauantai- Raven

"en enää ikinä laita korkoja"

Näin sanoin siis itselleni lauantaina kun Ravenin kuteita otin helpottuneena pois.
Desuconissa tuli taas käytyä ja olo on tällä kertaa niin väsynyt ettei tekstistä saa ehkä edes selvää. 
Vasta lauantaina tosiaan lähdimme pienellä porukalla ajamaan lahteen, perjantaina tapahtuma alkoi liian myöhään ja kuten ennenkin olimme sukulaisten majoittamina, joten majoituspaikalla piti olla viimeistään seitsemältä. Aamulla oli aikainen herätys viideltä, vaikkakin itse jotenkin maagisesti heräsin jo kolmelta aamulla :'> Meikit ja kuteet laitettiin kaikessa rauhassa päälle ja parin tunnin ajomatkan jälkeen pääsimme sibeliustalolle. 
Minulla oli mukana siis Raven, joka on tähän asti monimutkaisin ja yksityiskohtaisin asu mitä olen tehnyt. Jännitti siis hieman se että menisiköhän jokin päivän aikana rikki ja pystyisinkö liikkumaan yhtään. Onneksi ei suuria vahinkoja tapahtunut, mutta totta tosiaan, asun pitäminen päällä oli lähellä mahdottomuutta. Syy tähän oli melkein vain ja ainoastaan korkokengät. En todellakaan ehtinyt harjoittelemaan niillä kävelyä ja näytin varmaan hieman idiootilta kävellessäni tönkösti miten sattuu ympäri tapahtumaa. Helpompaa olisi kävely ollut myös  jos jalka-armorien kiinnitykset eivät olisi kesken kaiken pettäneet. Mutta! Ettei tämä mene kokonaan valitukseksi niin voin sanoa että onneksi tuli asua kokeiltua kokonaisen conipäivän. Suunnitelmissa on siis viedä Raven kisalavalle Traconissa, joten Desuconin jälkeen tiedän mitkä asiat eivät toimineet ja mitä haluan parannella. Ainakin armorit saavat kokonaan uudenlaiset kiinnitykset.
Päivä meni siis melkein kokonaan seisokellessa ja kuvaillessa. Käväisin nopeasti taidekujalla ja myyntipöytäsalissa, jonka jälkeen kävimme hakemassa Tampere Kupliista luvatut pokaalit. Ja johan, aika kivoiltahan ne pystit näyttävät.

Isompi kuin osasin odottaa o.o

Lopun päivästä oleskelin siellä ja täällä, ja kolmen aikoihin alkoivat jalat kärsimään jo niin paljon, että päätin ottaa nopeasti armorit ja kengät pois. Olihan se fiksua, sillä cosplaykilpailujen seuraaminen siinä puvussa olisi ollut suoranaista tuskaa. Itse kilpailuista Eurocosplay oli se mitä odotin eniten, voittajien asut ja esitykset olivat huikeita! Onnea hirveästi siis sijoittuneille! Nyt alkoi itseänikin kiinnostaa karsintoihin osallistuminen, voipi olla että ensi vuoden Desuconissa minut näkee lavalta.
Hallcosplaykilpailussa oli myös niin hienoja asuja (Mononoke cossaaja, olit ihana ja anna anteeksi kun en osanut sanoa mitään muuta fiksumpaa kuin "olitko cosvisionissa" sinuun törmätessäni ;>) onnittelut myös siinäkin sijoittuneille!
Kilpailujen jälkeen kipitimme ulos ja kyydillä lähdimme Kaisan kanssa viettämään iltaa pikkuserkkujen ja muiden sukulaisten kanssa.

//

Sunnuntaista kirjoitan sitten myöhemmin kun saan Irmasta otettuja kuvia talteen. Nyt tähän loppuun vielä kuvaspämmi!

Kuvaajana toimi kuten yleensä Kaisa ja pienen jälkikäsittelyn hoidin itse.








Ja loppuun vielä pienoinen silmien muokkausyritys, joka on tehty "niin tyylikkäästi" omilla perustaidoilla :D Piilareiden olemattomuus harmitti siis hieman.



\,,/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti