Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tungetaan kaikki samaan postaukseen eli Desucon Frostbite, Cosvision ja kaikkea siitä väliltä

             Heips!

        Onpas taas mennyt hetkinen siitä kun viimeksi tänne juttuja kirjoittelin. On ollut uskomattoman kiireinen talvi/kevät... Kirjoitin itseni ulos lukiosta ja käytin loput ajastani lukemalla psykologian pääsykokeisiin. Ehdin jopa hutasta cossin tai pari!

       Desucon Frostbiteen tein kaksi pukua, eli Kotorin (se Minami, siitä lovelivestä) ja Koenma JR:n (yuyu hakusho) joista olisi pitänyt aikanaan kirjoitella jotakin postausta, mutta.... kun ei ehdi niin ei ehdi.

                 
                                                                            Tuollaiset.

           Lauantai meni kivasti Kotorin kuteissa, ja sunnuntaina olin taidekujalla Gaikagen kanssa Koenmana. Pakko sanoa, etten nykyään kovin piittaa desun ohjelmistosta (kesädesu jäi tästä syystä myös väliin) mutta enköhän ensi kerralla antaisi paneelille tai toiselle mahdollisuutta. Sen saa nähdä. Sunnuntaina oli kuitenkin huomattavasti mukavampaa, kun pääsi rupattelemaan muille ja jakamaan pöytää niin lahjakkaan kaverin kanssa ;-;

     Frostbite itsessään oli minulle sen sellainen projekti että olin vastuussa meidän lössin majoituksesta ja muutenkin kaikenlaisen järjestelystä, mikä ei kirjoituksiin lukemista, taidekujaan valmistautumista tai cossien vääntämistä oikein auttanut. Voin sanoa että vietin marraskuusta tammikuuhun suurimman osan päivistäni lukittuna huoneeseeni, en ymmärrä kuinka ehdin saamaan kaiken valmiiksi. Kotori veti työn määrällä vertoja Raveniin, joten suurin osa ajastani meni sen väsäämiseen. Puvussa suurin osa materiaaleista on kierrätettyjä (ylläri! ei mennyt kuin koko syksy niiden haalimiseen) josta voin sanoa olevani ihan tyytyväinen. Rahaa ei mennyt niin pahasti ja säästin samalla ympäristöä, eiks ihan jee?

Anyways. Kotoriin meni niin reippaasti aikaa, että Koenma jäi pahasti taka-alalle. Jälkeenpäin katsottuna olen puvusta hieman sitä mieltä että juuh ja jaah, olisiko se loppujen lopuksi pitänyt jättää vaikka myöhemmäksi. Puvusta ei ole juurikaan kuvia, joten eiköhän se kerro jo jotakin.

Cosvisionissa Kotori sai uuden kierroksen, päivä meni hitaasti ja siitä suurin osa menikin sekä minun että kamujen pukujen kuvailuun.
               Kotori, se Minami. Kuvat ottanut kilttilapsi
             Siskoni pieni Kaisa pääsi muuten kisailemaan hallcosplay-kisassa! Siinä jännäiltiin hieman miten käy kisan ja Kaisan suhteen, eka kerta kuitenkin kun hän oli yksin kisaamassa. Sijoitusta ei irtonut, mutta kuulemma oli hauskaa ja kelpasi kokemuksena.

           Sunnuntai meni Oruben kuteissa, ja itse pääsin tällä kertaa kuvailemaan kilttilapsen TOP:ta (BigBang).
Tällänen pieni porukka.

    
             Kuvat ja muokkaus: allekirjoittanut  

Cosvisionin jälkeen palasin pääsykoelukemisen huumaan ja siinä menikin loput huhtikuusta ja toukokuusta. Pääsin vapaalle kesäkuun maissa, järjestin omia yo-juhlia ja pääsin nyt vihdoin hetkisen aikaa sitten hieman levähtämään. Pari projektia olen kuitenkin aloitellut kuten Riniä (myös siitä lovelivestä) ja Kisshua (Tokyo Mew Mew). Tapahtumaa ei näille puvuille ole lukittuna, sillä seuraavaksi on suuntana Tracon. Töiden takia en pääse lauantaina ollenkaan tapahtumapaikalle, mutta sunnuntaina olisi suunnitelmissa kisailla kilttilapsen kanssa. Puvut ovat vasta niin alkuvaiheissa etten karsi vielä niistä kovin kertoa, lupaan että aivan pian kirjoittelen niistäkin jotakin! Tässä nyt kuitenkin vähän kuvaa siitä pienestä mitä on tullut tehtyä:

                                                               

Seuraavaksi kirjoitan joko a) Kotorista WIP postauksen tai b) Traconin kisapuvusta sitä sun tätä. Katsotaan!

\,,/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti